Предизборният дебат в Панорама тази вечер предложи неочаквани сцени за зрителите

...
Предизборният дебат в Панорама тази вечер предложи неочаквани сцени за зрителите
Коментари Харесай

Светослав Витков почти се сби с опонент в Панорама

Предизборният спор в " Панорама " тази вечер предложи непредвидени подиуми за феновете на Българска национална телевизия. Вместо политически, конфликтът ескалира физически и в студиото се стигна съвсем до пердах.

Искрата пламна, когато Светослав Витков от " Глас национален " влезе в спор с основния секретар на " Българска Социалдемокрация - Евролевица " Димитър Митев. След няколко по-остри реплики той се изправи, отиде до съперника си, потупа го мощно по рамото и го прикани да премерят сили пред студиото.

Наложи се водещият Бойко Василев да застане сред двамата и на няколко пъти да призове Витков да се отдръпна. 

" Комунист в никакъв случай няма да стана като теб и Сашо Томов ", провикна се Витков към Митев и разгласи, че е бил афектиран на " чалга артист ".

Въпреки опитите и на Бойко Василев, и на останалите присъстващи, да успокоят напрежението, се стигна до ново сдърпване, след което Витков напусна студиото със закана към Митев, че ще го чака извън. 

Въпреки случая предаването не бе прекратено и продължи с останалите участници Георги Неделчев от " Български съюз за директна народна власт ", Диман Георгиев от Консервативно Обединение на Десницата, Минчо Христов от " Движение на непартийните претенденти ", Венцислав Ангелов от " Народна партия Истината и единствено Истината " и Боян Расате от " Български народен съюз ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР